Press "Enter" to skip to content

Apple iPhone 14 Plus review | Grote smartphone, kleine upgrade | SmartphoneMan

Dit jaar geen Mini, maar een Plus. De Apple apple iphone 14 Plus is de grote versie van de apple iphone 14, en komt fulfilled de beste batterij in een apple iphone ooit. Je haalt hem vanaf EUR1170 in huis en in deze evaluation vertel ik je emergency room alles over.

Maar het betekent wel dat mensen die een grote apple iphone willen niet meer de outright hoofdprijs hoeven te betalen. Een bijkomend voordeel is dat de apple iphone 14 Plus door zijn grotere batterij en relatief zuinige equipment een fenomenale batterijduur heeft. De telefoon komt satisfied gemak twee dagen door, en redt als je een beetje je finest doet zelfs drie dagen.

Daar staat wel tegenover dat de apple iphone 14 Plus satisfied zijn EUR1170 nog horses erg duur is, en bovendien los van zijn formaat bijzonder weinig upgrades heeft tegenover de apple iphone 13 van vorig jaar. De chipset is een fractie beter, de cam is wat verbeterd en de selfiecamera heeft autofocus gekregen.

Toch is de apple iphone 14 Plus vooral vanwege zijn batterij een indrukwekkende smart device, en is het een goede optie voor wie een nieuwe en grote apple iphone wil en weinig geeft om de luxe van het Pro-model dat nog eens EUR300 additional kost.

De Apple apple iphone 14 Plus kopen: https://cb.prf.hn/l/Y3kOqMR

Deze hoofdstukken worden in de video clip behandeld:

00:00 Intro
00:19 Design
02:17 Scherm
04:16 Prestaties
05:25 Software
07:28 Camera
10:02 Batterij
11:06 Conclusie

—————

Steun SmartphoneMan door een aankoop te doen through een van deze associate web links:

– Bol.com: https://bit.ly/SmartphoneManBol
– Amazon: https://bit.ly/SmartphoneManAmazon
– CoolBlue: https://bit.ly/SmartphoneManCoolBlue

—————

SmartphoneMan is hét YouTube kanaal dat jou helpt fulfilled het kiezen van een nieuwe smart device. SmartphoneMan Dominick was jarenlang actief als customer bij WANT en All About Phones en richt zich satisfied dit kanaal op iedereen pass away een mobile phone wil kopen.

Video fulfilled dank aan @markelijk: https://www.youtube.com/user/MarkoszzChannel

SmartphoneMan: 2x each week een nieuwe video clip pass away jou helpt satisfied het kiezen van de juiste smart device.

Apple, Samsung, Nokia, Motorola, Huawei, Oppo, Realme, Xiaomi enzovoorts; u vraagt, wij draaien!

De Apple apple iphone 14 Plus is de grote versie van de apple iphone 14, en komt fulfilled de beste batterij in een apple iphone ooit. Maar het betekent wel dat mensen die een grote apple iphone willen niet meer de outright hoofdprijs hoeven te betalen. Een bijkomend voordeel is dat de apple iphone 14 Plus door zijn grotere batterij en relatief zuinige equipment een fenomenale batterijduur heeft. De telefoon komt satisfied gemak twee dagen door, en redt als je een beetje je ideal doet zelfs drie dagen. De chipset is een fractie beter, de electronic camera is wat verbeterd en de selfiecamera heeft autofocus gekregen.