Press "Enter" to skip to content

Google Pixel 7 vs Samsung Galaxy S22 review | Uitstekende deal, subtiele verschillen | SmartphoneMan

De Google Pixel 7 kopen: https://www.belsimpel.nl/google-pixel-7/128gb-zwart
De Samsung Galaxy S22 kopen: https://bit.ly/3iXIqyE

Om het verschil tussen deze twee smart devices terug te brengen kid EUR80 euro, is natuurlijk wel een erg beperkte kijk op de zaak. Voor beiden geldt dat de batterij niet very goed presteert, en de laadfunctie behoorlijk traag is.

De Google Pixel 7 is qua prijs-kwaliteitverhouding een van de interessantste smart devices in de topklasse, en neemt het onder andere op tegen de Samsung Galaxy S22 pass away inmiddels aardig in prijs gedaald is. In deze video clip bekijk ik welke van de twee het beste is.

De Google Pixel 7 en Samsung Galaxy S22 bieden allebei een erg goed allround-pakket en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor wie een uitgebreide en luxe smart device zonder teveel poespas wil. De Pixel is fulfilled zijn prijs van EUR620 zo ‘n EUR80 goedkoper dan de Galaxy S22, maar doet eigenlijk toch niet voor dat toestel onder. Puur kijkende naar de prijs-kwaliteitverhouding kan ik dus concluderen dat de Google Pixel 7 het wint in deze vergelijking.

Met dank aan Belsimpel.nl!

Ook fulfilled zijn added vloeiende en helderdere scherm wint de Samsung het en bovendien presteert het toestel van Samsung beter. De Google-smartphone heeft bovendien de iets betere cam van de twee, hoewel de Samsung het wint op videogebied en satisfied zijn added zoomcamera. Dat maakt de Samsung Galaxy S22 misschien internet de betere smart device van deze twee, maar uiteindelijk zijn het vooral je persoonlijke voorkeuren en eventueel de prijs pass away de doorslag zullen geven.

Deze hoofdstukken worden in de video clip behandeld:

00:00 Intro
00:14 Design
01:53 Scherm
02:47 Prestaties
04:13 Software
05:45 Camera
06:59 Batterij
07:46 Conclusie

—————

Steun SmartphoneMan door een aankoop te doen by means of een van deze associate web links:

– Bol.com: https://bit.ly/SmartphoneManBol
– Amazon: https://bit.ly/SmartphoneManAmazon
– CoolBlue: https://bit.ly/SmartphoneManCoolBlue

—————

Video fulfilled dank aan @markelijk: https://www.youtube.com/user/MarkoszzChannel

SmartphoneMan is hét YouTube kanaal dat jou helpt fulfilled het kiezen van een nieuwe mobile phone. Daarbij komen juist ook de minder dure smart devices pass away veel waar voor hun geld bieden aan body.

SmartphoneMan: 2x each week een nieuwe video clip pass away jou helpt fulfilled het kiezen van de juiste smart device.

Apple, Samsung, Nokia, Motorola, Huawei, Oppo, Realme, Xiaomi enzovoorts; u vraagt, wij draaien!

De Google-smartphone heeft bovendien de iets betere video camera van de twee, hoewel de Samsung het wint op videogebied en fulfilled zijn added zoomcamera. Dat maakt de Samsung Galaxy S22 misschien web de betere mobile phone van deze twee, maar uiteindelijk zijn het vooral je persoonlijke voorkeuren en eventueel de prijs pass away de doorslag zullen geven.

Voor beiden geldt dat de batterij niet incredibly goed presteert, en de laadfunctie behoorlijk traag is.

De Pixel is satisfied zijn prijs van EUR620 zo ‘n EUR80 goedkoper dan de Galaxy S22, maar doet eigenlijk toch niet voor dat toestel onder. Puur kijkende naar de prijs-kwaliteitverhouding kan ik dus concluderen dat de Google Pixel 7 het wint in deze vergelijking.