Press "Enter" to skip to content

Motorola Edge 30 Neo review | | SmartphoneMan

Tegenover het fijne allround-pakket staat wel dat de Motorola Edge 30 Neo op een aantal belangrijke vlakken niet echt uitblinkt. De cam maakt acceptabele plaatjes, ook fulfilled wat minder licht.

Een verrassend ‘normale’ middenklasser satisfied een fraai ontwerp voor EUR380. Dit is de Motorola Side 30 Neo!

Al satisfied al is de Motorola Edge 30 Neo voor zijn EUR380 niet de meest flitsende, snelle of uitgebreide mobile phone pass away je kunt krijgen. Maar het is wel een heel fijn, mooi en relatief small toestel dat een uitstekende gebruikservaring biedt en waar je geen buil aan kunt vallen.

Zo wisselt de Edge 30 Neo de – vaak zinloze – 3e cameralens in voor een wat hogere kwaliteit groothoekcamera, is aandacht bij het ontwerp naar een eenvoudige maar stijlvolle behuizing fulfilled bescherming tegen spatwater gegaan en blijft de software application zo dicht mogelijk bij de basis van Android fulfilled slechts een aantal kleine maar fijne toevoegingen. Tel daar een uitstekend scherm, een batterij pass away snel oplaad en zelfs draadloos kan filled en een voldoende updatebeleid bij op en je hebt een fijne smart device te pakken.

De Motorola Edge 30 Neo kopen: https://cb.prf.hn/l/Jz3eDdW

Deze hoofdstukken worden in de video clip behandeld:

00:00 Intro
00:19 Design
02:36 Scherm
03:05 Prestaties
04:10 Software
05:07 Camera
07:09 Batterij
08:05 Conclusie

—————

Steun SmartphoneMan door een aankoop te doen by means of een van deze associate web links:

– Bol.com: https://bit.ly/SmartphoneManBol
– Amazon: https://bit.ly/SmartphoneManAmazon
– CoolBlue: https://bit.ly/SmartphoneManCoolBlue

—————

SmartphoneMan: 2x weekly een nieuwe video clip pass away jou helpt fulfilled het kiezen van de juiste mobile phone.

SmartphoneMan is hÊt YouTube kanaal dat jou helpt satisfied het kiezen van een nieuwe smart device. SmartphoneMan Dominick was jarenlang actief als customer bij WANT en All About Phones en richt zich satisfied dit kanaal op iedereen pass away een smart device wil kopen.

Video satisfied dank aan @markelijk: https://www.youtube.com/user/MarkoszzChannel

Apple, Samsung, Nokia, Motorola, Huawei, Oppo, Realme, Xiaomi enzovoorts; u vraagt, wij draaien!

De Motorola Edge 30 Neo is een verrassend ‘normale’ middenklasse-smartphone satisfied weinig poespas en een fijne gebruikservaring. Zo wisselt de Edge 30 Neo de – vaak zinloze – 3e cameralens in voor een wat hogere kwaliteit groothoekcamera, is aandacht bij het ontwerp naar een eenvoudige maar stijlvolle behuizing satisfied bescherming tegen spatwater gegaan en blijft de software program zo dicht mogelijk bij de basis van Android satisfied slechts een aantal kleine maar fijne toevoegingen. Tel daar een uitstekend scherm, een batterij pass away snel oplaad en zelfs draadloos kan filled en een voldoende updatebeleid bij op en je hebt een fijne smart device te pakken.

SmartphoneMan is hÊt YouTube kanaal dat jou helpt satisfied het kiezen van een nieuwe smart device. SmartphoneMan Dominick was jarenlang actief als customer bij WANT en All About Phones en richt zich satisfied dit kanaal op iedereen pass away een smart device wil kopen.