Press "Enter" to skip to content

Motorola Edge 30 Ultra vs OnePlus 10 Pro review | Betaalbare Ultra-smartphones | SmartphoneMan

De Motorola Edge 30 Ultra heeft satisfied zijn 200-megapixelcamera een hogere wow-factor, maar in de praktijk geef ik juist internet de voorkeur aan de cam van de OnePlus 10 Pro. Hoewel op schermgebied de automatische helderheid doorslag geeft, wederom in het voordeel van de OnePlus. Maar de verschillen zijn klein, en als je maar waarde hecht aan de cam of het scherm dan kan het kwartje zomaar in het voordeel van de OnePlus 10 Pro vallen.

De Motorola Edge 30 Ultra kopen: https://www.belsimpel.nl/motorola-edge-30-ultra/zwart
De OnePlus 10 Pro kopen: https://www.belsimpel.nl/oneplus-10-pro/128gb-zwart

De OnePlus 10 Pro en Motorola Edge 30 Ultra zijn beiden ontzettend fijne en goede mobile phones. De OnePlus is internet wat goedkoper verkrijgbaar, maar wil je hem fulfilled evenveel werkgeheugen en opslagruimte uitrusten als de Motorola dan is hij weer internet wat duurder.

De OnePlus 10 Pro en Motorola Edge 30 Ultra zijn de beste mobile phones pass away hun respectievelijke fabrikant te bieden heeft. Ze vallen qua prijs allebei internet onder de echte leading van de markt, maar doen daar functioneel weinig voor onder. In deze video clip leg ik de twee naast elkaar.

Deze hoofdstukken worden in de video clip behandeld:

00:00 Intro
00:26 Design
01:37 Scherm
02:35 Prestaties
03:19 Software
04:37 Camera
06:55 Batterij
07:42 Conclusie

—————

Steun SmartphoneMan door een aankoop te doen using een van deze associate web links:

– Bol.com: https://bit.ly/SmartphoneManBol
– Amazon: https://bit.ly/SmartphoneManAmazon
– CoolBlue: https://bit.ly/SmartphoneManCoolBlue

—————

SmartphoneMan: 2x each week een nieuwe video clip pass away jou helpt fulfilled het kiezen van de juiste mobile phone.

Video fulfilled dank aan @markelijk: https://www.youtube.com/user/MarkoszzChannel

SmartphoneMan is hét YouTube kanaal dat jou helpt fulfilled het kiezen van een nieuwe smart device. Daarbij komen juist ook de minder dure smart devices pass away veel waar voor hun geld bieden aan figure.

Apple, Samsung, Nokia, Motorola, Huawei, Oppo, Realme, Xiaomi enzovoorts; u vraagt, wij draaien!

De OnePlus 10 Pro en Motorola Edge 30 Ultra zijn de beste smart devices pass away hun respectievelijke fabrikant te bieden heeft. Ze vallen qua prijs allebei web onder de echte leading van de markt, maar doen daar functioneel weinig voor onder. De Motorola Edge 30 Ultra heeft fulfilled zijn 200-megapixelcamera een hogere wow-factor, maar in de praktijk geef ik juist web de voorkeur aan de cam van de OnePlus 10 Pro. Hoewel op schermgebied de automatische helderheid doorslag geeft, wederom in het voordeel van de OnePlus. Maar de verschillen zijn klein, en als je maar waarde hecht aan de cam of het scherm dan kan het kwartje zomaar in het voordeel van de OnePlus 10 Pro vallen.