Press "Enter" to skip to content

Nothing Phone (2) review | Eigenzinnige subtopper maakt indruk | SmartphoneMan

De Nothing Phone (2) kopen: https://amzn.to/48zvGmr
Vergelijk actuele prijzen op Telefoon.nl: https://www.telefoon.nl/

Bijvoorbeeld dat het toestel slechts een IP54-rating heeft en dus niet volledig tegen water beschermd is, en de enigszins trage laadfunctie. Verder is het jammer dat hét grote unieke punting van het toestel – de added lampjes-interface op de achterkant – niet erg zinvol is.

Met de Phone (2) zet Nothing duidelijk een stap hoger in de markt, en dat maakte het toestel in de eerste maanden van zijn leven wat minder interessant. Nu de prijs echter wat gezakt is naar EUR590, is de Nothing Phone (2) een erg interessante optie in de subtop van de markt geworden.

Met dank aan DroidApp voor het lenen van een reviewtoestel: https://www.droidapp.nl/

Uiteindelijk is de Nothing Phone (2) een erg fijne smart device voor wie wel een luxe toestel wil en niet de hoofdprijs wil betalen. Vooral de software application valt in positieve zin op en het toestel heeft daarnaast een unieke uitstraling. Een aanrader dus, zeker nu de prijs wat gedaald is.

Deze subtopper pass away je vanaf EUR590 in huis haalt, pakt het anders aan dan de meeste mobile phones. Dit is de Absolutely Nothing Phone (2 ), en in deze evaluation vertel ik je emergency room alles over.

Deze hoofdstukken worden in de video clip behandeld:

00:00 Intro
00:35 Design
01:40 Scherm
02:25 Prestaties
03:58 Software
04:20 Camera
05:45 Batterij
06:19 Conclusie

—————

Steun SmartphoneMan door een aankoop te doen by means of een van deze associate web links:

– Bol.com: https://bit.ly/SmartphoneManBol
– Amazon: https://bit.ly/SmartphoneManAmazon
– CoolBlue: https://bit.ly/SmartphoneManCoolBlue

—————

Video fulfilled dank aan @markelijk: https://www.youtube.com/user/MarkoszzChannel

SmartphoneMan is hét YouTube kanaal dat jou helpt fulfilled het kiezen van een nieuwe smart device. Daarbij komen juist ook de minder dure smart devices pass away veel waar voor hun geld bieden aan figure.

SmartphoneMan: 2x weekly een nieuwe video clip pass away jou helpt fulfilled het kiezen van de juiste mobile phone.

Apple, Samsung, Nokia, Motorola, Huawei, Oppo, Realme, Xiaomi enzovoorts; u vraagt, wij draaien!

Met de Phone (2) zet Nothing duidelijk een stap hoger in de markt, en dat maakte het toestel in de eerste maanden van zijn leven wat minder interessant. Nu de prijs echter wat gezakt is naar EUR590, is de Nothing Phone (2) een erg interessante optie in de subtop van de markt geworden. De batterij is ruim voldoende en kan draadloos opladen, maar pimple minder snel vol dan de batterijen van veel concurrenten. Verder is het jammer dat hét grote unieke punting van het toestel – de added lampjes-interface op de achterkant – niet erg zinvol is. Uiteindelijk is de Nothing Phone (2) een erg fijne smart device voor wie wel een luxe toestel wil en niet de hoofdprijs wil betalen.