Press "Enter" to skip to content

Realme GT Master Edition review | Meesterlijke middenklasser? | SmartphoneMan

De Realme GT Master Version is een nieuwe middenklasser van Realme pass away nogal een naam waar te maken heeft. In deze testimonial check ik of dat lukt.

Je kunt bij de Realme GT Master Edition kiezen uit een vrij standaard zwarte of witte version, of de grijze ‘Traveler Edition’ die geïnspireerd is op een koffer. Kies je voor pass away alternative, dan heb je een bijzonder ontworpen smart device pass away voorzien is van een snelle Snapdragon 778G-chipset, een prima 64-megapixelcamera en een prachtig oledscherm.

De Realme GT Master Edition kopen: https://www.belsimpel.nl/realme-gt-master/128gb-grijs

Realme is nog een relatief nieuw merk in Nederland, maar heeft toch al een heel indrukwekkend profile. Hoewel de naam misschien doet vermoeden dat de Master Edition een verbeterde versie van de GT is, is de smart device eigenlijk een wat meer betaalbare middenklasser.

Met dank aan Belsimpel voor het leveren van een reviewexemplaar.

Deze hoofdstukken worden in de video clip behandeld:

00:00 Intro
00:14 Design
01:42 Scherm
02:13 Prestaties
02:39 Software
03:20 Camera
04:33 Batterij
05:07 Conclusie

—————

Steun SmartphoneMan door een aankoop te doen through een van deze associate web links:

– Amazon: https://bit.ly/SmartphoneManAmazon
– Bol.com: https://bit.ly/SmartphoneManBol
– CoolBlue: https://bit.ly/SmartphoneManCoolBlue

—————

SmartphoneMan is hét YouTube kanaal dat jou helpt satisfied het kiezen van een nieuwe smart device. SmartphoneMan Dominick was jarenlang actief als customer bij WANT en All About Phones en richt zich fulfilled dit kanaal op iedereen pass away een smart device wil kopen.

SmartphoneMan: 2x weekly een nieuwe video clip pass away jou helpt fulfilled het kiezen van de juiste smart device.

Video fulfilled dank aan @markelijk: https://www.youtube.com/user/MarkoszzChannel

Apple, Samsung, Nokia, Motorola, Huawei, Oppo, Realme, Xiaomi enzovoorts; u vraagt, wij draaien!

Je kunt bij de Realme GT Master Edition kiezen uit een vrij standaard zwarte of witte variation, of de grijze ‘Traveler Edition’ die geïnspireerd is op een koffer. Kies je voor pass away alternative, dan heb je een bijzonder ontworpen smart device pass away voorzien is van een snelle Snapdragon 778G-chipset, een prima 64-megapixelcamera en een prachtig oledscherm.

Realme is nog een relatief nieuw merk in Nederland, maar heeft toch al een heel indrukwekkend profile. Van de goedkope Realme 8 toddler de razendsnelle Realme GT: mobile phones van Realme zijn een veel geziene gast in de SmartphoneMan koopwijzer. Hoewel de naam misschien doet vermoeden dat de Master Edition een verbeterde versie van de GT is, is de mobile phone eigenlijk een wat meer betaalbare middenklasser.