Press "Enter" to skip to content

Samsung Galaxy A52s review | Bijna perfect | SmartphoneMan

De Samsung Galaxy A52s is een kleine upgrade over de al erg goede Galaxy A52 van eerder dit jaar. Dat blijkt een schot in de roos, zoals ik je in deze testimonial uitleg.

Twee grote voordelen van de Galaxy A52s zijn dat hij volledig waterdicht is en dat de software-ondersteuning uitstekend is. Samsung belooft voor dit toestel 3 jaar Android-upgrades en 4 jaar beveiligingsupdates; het beste wat je kunt krijgen op Android-gebied. Voor een topklasse-smartphone is dat netjes, maar voor een middenklasser als de A52s ronduit indrukwekkend.

De Galaxy A52 bracht daar eerder dit jaar al verandering in door niet meer trager dan het gemiddelde te zijn, maar was ook zeker niet de snelste smart device in zijn klasse. De Galaxy A52s is dat nog horses niet, maar scoort nu wel duidelijk bovengemiddeld en is daarmee een nóg betere keuze dan zijn voorganger.

Kleine nadelen zijn de trage laadfunctie en het feit dat de telefoon volledig van plastic gemaakt is en emergency room niet zo spannend uitziet. Kun je daar echter mee leven, dan is de Samsung Galaxy A52s eigenlijk bijna de perfecte middenklassesmartphone.

De Samsung Galaxy A52s kopen: https://cb.prf.hn/l/K3MBOMY

Deze hoofdstukken worden in de video clip behandeld:

00:00 Intro
00:48 Design
02:20 Scherm
02:45 Prestaties
03:36 Software
04:14 Camera
05:44 Batterij
06:18 Conclusie

—————

Steun SmartphoneMan door een aankoop te doen through een van deze associate web links:

– Amazon: https://bit.ly/SmartphoneManAmazon
– Bol.com: https://bit.ly/SmartphoneManBol
– CoolBlue: https://bit.ly/SmartphoneManCoolBlue

—————

SmartphoneMan: 2x each week een nieuwe video clip pass away jou helpt satisfied het kiezen van de juiste mobile phone.

Video fulfilled dank aan @markelijk: https://www.youtube.com/user/MarkoszzChannel

SmartphoneMan is hét YouTube kanaal dat jou helpt fulfilled het kiezen van een nieuwe mobile phone. Daarbij komen juist ook de minder dure smart devices pass away veel waar voor hun geld bieden aan body.

Apple, Samsung, Nokia, Motorola, Huawei, Oppo, Realme, Xiaomi enzovoorts; u vraagt, wij draaien!

De Galaxy A52 bracht daar eerder dit jaar al verandering in door niet meer trager dan het gemiddelde te zijn, maar was ook zeker niet de snelste mobile phone in zijn klasse. Twee grote voordelen van de Galaxy A52s zijn dat hij volledig waterdicht is en dat de software-ondersteuning uitstekend is. De cam’s van de telefoon zijn uitgebreid en goed en het scherm is geweldig mooi. Kleine nadelen zijn de trage laadfunctie en het feit dat de telefoon volledig van plastic gemaakt is en emergency room niet zo spannend uitziet. Kun je daar echter mee leven, dan is de Samsung Galaxy A52s eigenlijk bijna de perfecte middenklassesmartphone.