Press "Enter" to skip to content

Samsung Galaxy S22 vs Apple iPhone 13 review | Grote rivalen zijn aan elkaar gewaagd | SmartphoneMan

Uiteindelijk kan ik zeggen dat het hardwarematig gelijkspel is tussen deze twee telefoons. Softwarematig hebben ze beiden hun voor- en nadelen. Gezien de lagere prijs zou je kunnen zeggen dat de Samsung de betere prijs-kwaliteitverhouding heeft, maar daarmee vertel je zeker niet het hele verhaal.

De Samsung Galaxy S22 en Apple apple iphone 13 zijn beiden erg populair en behoren kid de beste keuzes in het premium section. De verschillen in software application zijn verreweg het grootste, en daar geldt vooral dat het systeem dat jou het beste ligt het beste is. De Samsung heeft een streepje voor satisfied zijn uitgebreidere video camera’s en soepelere scherm, terwijl de apple iphone een betere batterij en iets steviger ontwerp heeft.

Het zijn waarschijnlijk de populairste premium smart devices van dit minute: de Samsung Galaxy S22 en de Apple apple iphone 13. Maar welke is eigenlijk het beste? Ik vertel het je in deze vergelijking.

De Apple apple iphone 13 kopen: https://amzn.to/3PJvjws
De Samsung Galaxy S22 kopen: https://bit.ly/3PnOdct

Deze hoofdstukken worden in de video clip behandeld:

00:00 Intro
00:25 Design
02:09 Scherm
03:08 Prestaties
03:42 Software
04:42 Camera
06:26 Batterij
07:31 Conclusie

—————

Steun SmartphoneMan door een aankoop te doen through een van deze associate web links:

– Bol.com: https://bit.ly/SmartphoneManBol
– Amazon: https://bit.ly/SmartphoneManAmazon
– CoolBlue: https://bit.ly/SmartphoneManCoolBlue

—————

Video fulfilled dank aan @markelijk: https://www.youtube.com/user/MarkoszzChannel

SmartphoneMan is hét YouTube kanaal dat jou helpt fulfilled het kiezen van een nieuwe mobile phone. Daarbij komen juist ook de minder dure smart devices pass away veel waar voor hun geld bieden aan body.

SmartphoneMan: 2x each week een nieuwe video clip pass away jou helpt satisfied het kiezen van de juiste smart device.

Apple, Samsung, Nokia, Motorola, Huawei, Oppo, Realme, Xiaomi enzovoorts; u vraagt, wij draaien!

Het zijn waarschijnlijk de populairste premium mobile phones van dit minute: de Samsung Galaxy S22 en de Apple apple iphone 13. De Samsung Galaxy S22 en Apple apple iphone 13 zijn beiden erg populair en behoren toddler de beste keuzes in het premium sector. De verschillen in software application zijn verreweg het grootste, en daar geldt vooral dat het systeem dat jou het beste ligt het beste is. De Samsung heeft een streepje voor satisfied zijn uitgebreidere electronic camera’s en soepelere scherm, terwijl de apple iphone een betere batterij en iets steviger ontwerp heeft. Gezien de lagere prijs zou je kunnen zeggen dat de Samsung de betere prijs-kwaliteitverhouding heeft, maar daarmee vertel je zeker niet het hele verhaal.