Press "Enter" to skip to content

Samsung Galaxy Z Flip 5 review | Volwassen vouwtelefoon | SmartphoneMan

De Samsung Galaxy Z Flip 5 kopen: https://amzn.to/3szXbg3
Actuele prijzen van de Samsung Galaxy Z Flip 5 vergelijken: https://www.telefoon.nl/samsung/galaxy-z-flip-5

Dat is op zich geen probleem, behalve dat deze Galaxy Z Flip 5 fulfilled z ‘n EUR999 momenteel bijna het dubbele kost van zijn voorganger. Dat prijsverschil zal ongetwijfeld op niet al te lange termijn normaliseren, maar voorlopig is de Galaxy Z Flip 4 misschien wel de betere optie.

Het toestel is wat sneller, vouwt nu plat dicht en heeft dat grotere scherm aan de voorkant, maar daar houdt het wel zo ‘n beetje op. De updates zijn kortom ook op het gebied van foldables incrementeel geworden.

Met de Samsung Galaxy Z Flip 5 wordt de flip-telefoon echt volwassen, maar het stapje naar volwassenheid is maar piepklein. In deze testimonial vertel ik je emergency room alles over.

Door het grotere scherm op de voorkant is het toestel nu een bijzonder goede selfiecamera, en kun je bovendien eenvoudig wat uitgebreidere taken doen zonder het toestel open te klappen. De batterij blijft een aandachtspunt, en ik vind het jammer dat de electronic camera van het toestel voor een premium mobile phone wat aan de simpele kant is.

Deze hoofdstukken worden in de video clip behandeld:

00:00 Intro
00:20 Design
02:38 Scherm
04:14 Prestaties
04:58 Software
07:31 Camera
08:52 Batterij
09:59 Conclusie

—————

Steun SmartphoneMan door een aankoop te doen by means of een van deze associate web links:

– Bol.com: https://bit.ly/SmartphoneManBol
– Amazon: https://bit.ly/SmartphoneManAmazon
– CoolBlue: https://bit.ly/SmartphoneManCoolBlue

—————

SmartphoneMan is hét YouTube kanaal dat jou helpt fulfilled het kiezen van een nieuwe smart device. Daarbij komen juist ook de minder dure smart devices pass away veel waar voor hun geld bieden aan figure.

Video fulfilled dank aan @markelijk: https://www.youtube.com/user/MarkoszzChannel

SmartphoneMan: 2x weekly een nieuwe video clip pass away jou helpt fulfilled het kiezen van de juiste mobile phone.

Apple, Samsung, Nokia, Motorola, Huawei, Oppo, Realme, Xiaomi enzovoorts; u vraagt, wij draaien!

Het toestel is wat sneller, vouwt nu plat dicht en heeft dat grotere scherm aan de voorkant, maar daar houdt het wel zo ‘n beetje op. Los daarvan is de Samsung Galaxy Z Flip 5 een erg fijne en full smart device voor wie follower is van het foldable-concept. Door het grotere scherm op de voorkant is het toestel nu een bijzonder goede selfiecamera, en kun je bovendien eenvoudig wat uitgebreidere taken doen zonder het toestel open te klappen. De software application van het toestel is fijn en lang ondersteund en de Galaxy Z Flip 5 presteert ontzettend goed. De batterij blijft een aandachtspunt, en ik vind het jammer dat de electronic camera van het toestel voor een premium mobile phone wat aan de simpele kant is.